Mala nagajivka Biba 🙂

Čas je da se spoznava!

Sem Biba, mala kepica dlak, s sovjim pogledom in levjim srcem. Plašna in pogumna. Navihana, a hkrati taaka lenoba.. pa kaj, saj sem mačka!

Skotila sem se 13.5.2015 na Vrhniki kot mala nagajiva mucika s prelepim izgledom. Kdo bo moj novi lastnik sem se odločila kar sama. Te zanima kako?

Medtem ko sem se igrala z bratcema in sestrico je v stanovanje stopila moja bodoča ”človeška mamica”, v hipu ko nas je zagledala je odvrgla torbico in pritekla k nam. Vsi smo bili na voljo in nedvomno smo ji bili všeč. A jaz sem smuknila iz kavča in se sklobasala v njeno torbico. In takrat je vedela ”tvoja sem”.

Od tistega trenutka sva bili neločljivi in že od malega sem rada zasledovala in opazovala kaj dela, kam gre, kaj kuha in čemu iz pipe teče voda. Moja radovednost ne pozna meja in zato sem prisotna na vsakem koraku mojega človeka. Ja, čisto mojega, namreč navezana sem na eno osebo in drugim le redko dovolim, da njihovi prsti polzijo skozi moj puh. Taka pač sem! Če mi kaj ni všeč ti moj pogled pove vse, ko sem zadovoljna pa milo mijavkam in se z glavo podrgnem vate. Namignem pa ti, če se mi želiš prikupiti, nikar ne čakaj, ponudi mi tuno!

Kljub temu, da imam šele 3 leta, sem veliko doživela, saj sem prava mala neroda in mi obisk veterinarja vsako toliko ne uide. Vsakodnevno počnem vragolije in kljub temu, da 10 ur v kosu odspim, ti z mano nikoli nebo dolgčas!

Od zdaj naprej bom svoje dogodivščine delila s tabo, obljubim ti veliko smeha, nasvetov in mačje ljubezni <3

Kako izgledam? No … tako 🙂

Katere blagovne znamke priporočam?